Лерос заявив, що знає замовника скандального відео з підпалом авто

Читать на русском
Відео зі схожою на Гео Лероса людиною є сфабрикованим. Його монтаж замовив нардеп від ОПЗЖ. Про це заявив сам Гео Лерос.
Гео Леросfacebook.com/leros.geo

Відеозапис зі схожою на Гео Лероса людиною є сфабрикованим. Його монтаж замовив нардеп від ОПЗЖ Вадим Столар.

Про це заявив сам Гео Лерос у Facebook у вівторок, 14 вересня.

У Раді сталася штовханина між Тищенком та ЛеросомПобилися Гео Лерос та Микола Тищенко. Тищенко зірвав виступ Лероса, де той говорив про вагнерівців та закликав Зеленського звітувати у парламенті.

«По гарячих слідах мені вдалося з'ясувати обставини і знайти замовників сфабрикованого відео. Розповім вам чесно, хто це зробив, тому що я не маю відношення до цих злочинів, я не підпалював своє авто! На мою думку, це відео зроблено в кабінеті у пана Столара. На мою думку, це сам Столар записував розмови в своєму кабінеті багато років, і Столар злив ці записи і змонтував, щоб мене дискредитувати заради Зеленського і Єрмака», - сказав Лерос.

За його словами, його познайомив зі Столаром мер Києва Віталій Кличко у 2016 році «з метою фінансування столичних арт-проектів». Потім він кілька разів зустрічався зі Столаром в його офісі. Лерос підкреслив, що це було задовго до його депутатства.

Також нардеп зазначив, що теми розмови на відео були зовсім іншими.

Лерос не виключає, що і сам Столар міг підпалити його автомобіль, і хоче, щоб цю версію перевірило слідство. Він також додав, що мав кілька зустрічей зі Столаром і під час депутатства - нібито нардеп від ОПЗЖ був його джерелом інформації і передавав йому матеріали, пов'язані з корупцією у Києві.

У той же час, за словами Лероса, за це він не мав жодних зобов'язань перед Столаром. Лерос закликав правоохоронців допитати Столара у справі про скандальне відео і вилучити оригінали цих записів.

Нагадаємо, напередодні з'явилося відео, на якому людина, схожа на народного депутата Гео Лероса, підпалює свій же автомобіль. Відео виявило ДБР в одному з Telegram-каналів. Нардеп Лерос відреагував на цей ролик.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: