В Одеській області школяр підпалив церкву

Читать на русском
У селі Іванчанка Болградського району Одеської області 12-річний хлопець підпалив церкву. У пожежі ніхто не постраждав. Вогонь загасили мешканці села.

У селі Іванчанка Болградського району Одеської області 12-річний хлопець підпалив церкву.

Як повідомили у пресслужбі поліції регіону, у пожежі ніхто не постраждав. Вогонь загасили мешканці села.

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

«Поліцейські з'ясували, що до підпалу причетний 12-річний місцевий житель. Підліток зізнався у скоєному і пояснив, що так він хотів помститися своєму однокласнику, який нібито постійно його цькував», - йдеться в повідомленні.

Ймовірно, булінгом школяра займався син настоятеля церкви.

Відкрито кримінальну справу за статтею про умисне пошкодження майна (ч.2 ст.194 КК). У її рамках слідчі встановлюють всі обставини події.

Крім того, розпочато перевірку інформації про булінг серед школярів. У разі підтвердження цього факту буде дано правову оцінку діям кожного його учасника.

Нагадаємо, через пожежу в столичному Св.Миколаївському костелі постраждав чехословацький орган «Rieger-Kloss» 1981 року. Будівля значного збитку не зазнала.

На реставрацію пожертвували майже 16 млн гривень, але процес відновлення будівлі почнеться тільки в середині жовтня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: