Окупанти в Криму продаватимуть землі українців на примусових торгах

Читать на русском
В анексованому Росією Криму хочуть виставити на примусовий продаж земельні ділянки іноземців. До цієї категорії віднесли й українців.
SERGIY KLYMENKO

В анексованому Росією Криму хочуть виставити на примусовий продаж земельні ділянки «іноземців». До цієї категорії віднесли й українців.

Про це повідомляє «Крим.Реалії» з посиланням на так звану «голову Держкомреєстру» Інну Смаль.

Вона заявила, що в Криму будуть виставлені на продаж земельні ділянки «іноземців».

Навесні 2020 року у власності іноземців було близько 11,5 тисячі ділянок в прикордонних територіях Криму. Тоді як до липня 2021 року їх налічувалося близько 7,3 тисячі. Наразі таких ділянок приблизно 6,6 тисяч.

Анексія Криму: яких економічних збитків зазнала УкраїнаЕксперти оцінили загальні втрати України від окупації Криму в 135 млрд доларів. Детальніше – на інфографіці.

Відомо, що окупаційна влада півострова вважає «іноземцями» всіх, хто не мешкає на території Криму, Севастополя та сусідньої Росії. Відтак, до цієї категорії віднесли й українців.

Нагадаємо, у Криму окупанти створюють «молодіжні кібердружини» зі школярів і студентів, які займаються пошуком забороненого контенту. «Кібердружинники» надають допомогу ФСБ та Роскомнагляду. Вони займаються ручним моніторингом соціальних мереж у пошуках забороненого контенту. Наразі в ній перебуває 20 тисяч осіб у «32 регіонах Росії».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: