Українські снайпери пройшли підготовку за стандартами НАТО

Читать на русском
Снайпери Нацгвардії пройшли спеціальний курс підготовки снайперів  у Навчально-бойовому центрі підготовки до спеціальних дій Міжнародного центру НГУ на Київщині.
armyinform.com.ua

Снайпери Нацгвардії пройшли спеціальний курс підготовки снайперів у Навчально-бойовому центрі підготовки до спеціальних дій Міжнародного центру НГУ на Київщині.

Про це йдеться на сайті МВС.

Навчання тривали майже два місяц. З понад двадцяти кандидатів сертифікати та посвідчення про проходження базового курсу підготовки снайперів за стандартами НАТО отримали лише найвитриваліші.

Не вчіть жити – допоможіть матеріально: на чию військову допомогу може розраховувати УкраїнаУ списку охочих надати військову допомогу нашій країні навряд чи опиняться Франція та Німеччина.

«Курс був жорстким і не всі учасники дійшли до його завершення та склали заліки. Це не межа для вас, будуть і інші курси вищих рівнів. Це стартова підготовка за стандартами НАТО», – зазначив виконуючий обов’язки начальника служби координації підготовки снайперів департаменту професійної підготовки ГУ НГУ Максим Соколовський.

Нагадаємо, під Миколаєвом пройшли випробування БПЛА Bayraktar і ПТРК Javelin. Збройні Сили України провели навчання в Миколаївській області на полігоні «Широкий лан» з активним застосуванням протитанкових ракетних комплексів Javelin і безпілотних літальних апаратів Bayraktar.

Додамо, Національний координаційний центр кібербезпеки при Раді національної безпеки та оборони проводить перші в Україні кібернавчання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: