РФ та Білорусь проведуть навчання біля українського кордону

Читать на русском
Протягом найближчих двох місяців білоруські та російські військові проведуть навчання на кордоні Білорусі з Україною. Вони пройдуть у два етапи.
Фото: kremlin.ru

Протягом найближчих двох місяців білоруські та російські військові проведуть навчання на кордоні Білорусі з Україною. Вони пройдуть у два етапи.

Про це заявив Олександр Лукашенко, пишуть російські РІА Новини.

Гра в маніпуляції: що відбувається на українсько-російському кордоніЩо відбувається на кордоні з Росією, чому країна почала стягувати війська та які наслідки можуть бути, читайте у матеріалі «Слово і діло».

За його словами, навчання відбудуться протягом найближчих кількох місяців.

«Ми домовилися з президентом Путіним, що ми найближчим часом маємо разом провести навчання на південних кордонах, білорусько-українському кордоні», - сказав Лукашенко.

Він уточнив, що перший етап точно проведуть цієї зими.

Нагадаємо, Лукашенко 30 листопада в інтерв'ю російському пропагандисту Дмитру Кисельову заявив, що Крим був російським де-факто, а після проведеного референдуму став російським та де-юре.

Також він заявив, що Росія окупувала Крим у 2014 році, оскільки про це її «попросили українські військові», побоюючись розміщення на півострові військ НАТО.

При цьому він пообіцяв підтримати Росію «у разі агресії з боку України».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: