Кличко озвучив нові ціни на проїзд у Києві

Читать на русском
Тарифи будуть відрізнятися залежно від того, чи є людина жителям Києва (власником Карти киянина), Київської області, або іногороднім
Віталій Кличкоkmr.gov.ua

Мер Києва Віталій Кличко розповів, які ціни на проїзд у громадському транспорті планується прийняти після закінчення опалювального сезону (тобто після 15 березня) в українській столиці.

Про це він розповів під час інтерв'ю телеканалу «Київ».

«Це рішення ми будемо приймати, як тільки закінчиться опалювальний сезон у столиці» - підтвердив він.

Скільки в Україні коштує проїзд у громадському транспорті та як ціна змінювалася у столиціЯк з часів незалежності і до сьогодні збільшувалася вартість проїзду у столиці та чим це обґрунтовували чиновники, а також якою є вартість проїзду в інших містах країни, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Кличко додав, що тарифи будуть відрізнятися залежно від того, чи є людина жителем Києва (власником карти киянина), Київської області, або іногороднім. Для перших вартість квитка в громадському транспорті складе 12 грн, для других - 14 грн, для третіх - 20 грн.

При цьому мер не пояснив, як буде вважатися ціна на проїзд для тих жителів Києва, хто не має прописки в столиці, але зазначив, що збережуться знижки для пільгових верств населення, а також право на безкоштовний проїзд для окремих груп пільговиків.

Мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу Київ (02.12.21)Телеканал Київ

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що вартість проїзду в громадському транспорті Києва підвищать до 20 гривень.

Безлімітний проїзний на один місяць в Києві після того, як тарифи на проїзд будуть підвищені, різко підскочить в ціні. Він обійдеться жителям і гостям столиці у 2990 гривень, що в кілька разів перевищує вартість проїзду в деяких європейських столицях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: