Зеленський розповів, скільки робочих місць має створити «Дія City»

Читать на русском
Українці й підприємці зі всього світу отримають можливість швидко реалізовувати найамбітніші інновації і бізнес-ідеї, а також ефективно їх впроваджувати, заявив президент.
Ілюстративне фотоbykvu.com

Президент Володимир Зеленський вважає, що введення режиму «Дія City» дасть можливість Україні створити найпотужніший IT-хаб у Центральній та Східній Європі. На думку президента, в Україні впроваджуються одні з найкращих у світі умов для ведення IT-бізнесу.

Про це голова держави заявив під час свого виступу у Верховній Раді минулої доби, 1 грудня.

За словами Зеленського, він розраховує, що за 5 років «Дія City» допоможе збільшити обсяг вітчизняного IT-ринку вдвічі і становитиме близько 12 мільярдів доларів. При цьому, кількість робочих місць, за оцінками президента, зросте до 450 тисяч.

«Ми будуємо власний бізнес, незалежний від «хотєлок» чиновників, де враховано всі побажання бізнесу. Для цього ми запускаємо «Дія City», яка дозволить створити в Україні найпотужніший IT-хаб у Центральній та Східній Європі», — заявив Зеленський.

Послання Зеленського до Верховної ради: про що говорив президентКонтент-аналіз послання Володимира Зеленського до Верховної ради. Президент найчастіше говорив слова «ми», «Україна» та «вперше».

Згідно зі словами президента, українці й підприємці зі всього світу отримають можливість швидко реалізовувати найамбітніші інновації і бізнес-ідеї, а також ефективно їх впроваджувати.

«Це будуть одні з найкращих умов для ведення IT-бізнесу та креативної індустрії у світі», — запевнив Зеленський.

Раніше законопроєкт про режим роботи «Дія City» був ухвалений Радою у другому читанні.

Нагадаємо, що в «Дії» став доступний ще один вид паспорта.

Також, українцям пояснили, як отримати послуги «Дії» без смартфона.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: