Єрмак прийшов у ДБР у справі «вагнерівців»

Читать на русском
Андрій Єрмак прийшов у Державне бюро розслідувань у справі вагнерівців. Про це повідомив керівник Офісу президента в соцмережах.
Фото з відкритих джерел

У вівторок, 30 листопада, керівник Офісу президента Андрій Єрмак прийшов у Державне бюро розслідувань

«Як законослухняний громадянин сьогодні о 8:30 ранку відвідав Державне бюро розслідувань. Надав свідчення у справі «вагнерівців». Повідомив усю відому мені інформацію»_, - написав він у Fаcеbook.

Розслідування Bellingcat щодо «Вагнергейту»: короткоРозслідування Вагнергейта опублікувала організація Bellingcat. Що з нього відомо – у матеріалі.

Нагадаємо, міжнародна група журналістів-розслідувачів Bellingcat оприлюднила першу частину розслідування про причини зриву спецоперації із затримання в Білорусі російських найманців з ПВК «Вагнера».

Пізніше українська журналістка Яніна Соколова опублікувала секретні документи української розвідки, які стосуються підготовки операції «Авеню» - спецоперації із захоплення та затримання бойовиків російської ПВК «Вагнер». За її словами, вони нібито містять підтвердження, що операцію перенесли за наказом вищого політичного керівництва України.

у ДБР відреагували, повідомивши, що бюро перевірить походження та справжність секретних документів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: