Міністр МВС звернувся до бажаючих піти на протести 1 грудня

Читать на русском
Міністр закликав дотримуватися порядку під час протестів і заявив, що співробітники поліції та Нацгвардії не допустять жодних провокацій
Денис Монастирськийsluga-narodu.com

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський звернувся до всіх українців, які планують взяти участь в акціях протесту, анонсованих 1 грудня в Києві.

Про це міністр написав на своїй сторінці в Facebook.

«Прошу вас дотримуватися правопорядку і керуватися почуттям громадянської відповідальності. Я учасник обох майданів, і для мене право на волевиявлення, свободу мирного зібрання та дотримання прав і свобод громадян мають високу цінність. У Нацполіції та Нацгвардії також є минулі Майдани люди, а ще більше тих, хто брав участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції або операції об'єднаних сил. Можете не сумніватися, що ті, хто зараз стоїть на службі громадського порядку, з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції та очікують поваги до себе. Вони - на сторожі вашої безпеки та роблять все для недопущення провокацій» - написав він.

Зеленський уточнив висловлювання щодо держперевороту та АхметоваПрезидент України Володимир Зеленський уточнив свою заяву про можливу підготовку держперевороту та зв'язок з ним Ахметова.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський на пресконференції в п'ятницю повідомив, що, за агентурними даними, в Україні міг готуватися державний переворот 1-2 грудня із залученням бізнесмена Ріната Ахметова.

29 листопада стало відомо, що Головне слідче управління СБУ здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо здійснення дій, спрямованих на захоплення державної влади.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: