У Путіна відреагували на заяву Зеленського щодо держперевороту

Читать на русском
У президента РФ Володимира Путіна прокоментували сьогоднішню заяву Володимира Зеленського щодо підготовки в Україні держперевороту, зокрема за участю Росії.
З відкритих джерел

У президента РФ Володимира Путіна прокоментували сьогоднішню заяву Володимира Зеленського щодо підготовки в Україні держперевороту, зокрема за участю Росії.

За словами речника російського президента Дмитра Пєскова, Росія нібито не займається такими справами, повідомляє РИА Новости.

Два з половиною роки президентства Зеленського: як він виконує обіцянкиПрезидент Володимир Зеленський за місяць виконав 6 обіцянок, не виконав – 4 і дав ще 12 нових.

«Росія не мала жодних планів брати участь. Росія ніколи не займається взагалі такими справами», – заявив Пєсков, коментуючи сьогоднішню заяву президента України.

Зазначимо, сьогодні під час пресмарафону Зеленський заявив про підготовку перевороту в Україні за участю олігарха Ріната Ахметова. Водночас він наголосив, що переворот, який планувався на початок грудня, готує не сам Ахметов, але «його залучення обговорюється в Україні та Росії».

Він також заявив, що у розпорядженні влади опинилася якась «звукова інформація», на якій обговорюється підготовка державного перевороту, але уточнив, що там немає голосів Ахметова та олігарха Вадима Новинського.

«Слово і діло» веде текстову онлайн-трансляцію пресмарафону.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: