У Києві відкриють новий центр вакцинації в ТЦ

Читать на русском
З 22 листопада у Києві запрацює ще один центр вакцинації у Дарницькому районі. Його відкриють на території торгового центру.
Слово і діло

З понеділка, 22 листопада, у Києві запрацює ще один центр вакцинації у Дарницькому районі. Його відкриють на території торгового центру.

Як повідомляє райдержадміністрація, центр вакцинації відкриється в ТЦ «Ашан» за адресою: вулиця Здолбунівська, 17. Він працюватиме з 12:00 до 18:00.

Від 570 до 4500 грн: скільки та кому платять за вакцинацію у різних країнахУ яких країнах платять громадянам за вакцинацію та розмір бонусів, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Там будуть щепити вакцинами AstraZeneca, CoronaVac та Moderna (за попереднім записом).

Записатися на вакцинацію можна через електронну систему Helsi.me. Для вакцинації із собою необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що для українців, які вакцинувалися від коронавірусу двома дозами, введуть заохочення. З 19 грудня вони зможуть отримати тисячу гривень - через додаток «Дія». Для пенсіонерів обіцяють альтернативну можливість отримати гроші за відсутності смартфона.

У четвер, 18 листопада, Рада прийняла за основу законопроєкт, що передбачає виділення тисячі гривень всім вакцинованим громадянам.

«Слово і діло» вирішило подивитися, у яких ще країнах світу платять за вакцинацію та скільки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: