Тисяча гривень за вакцинацію стимулює українців щепитися від коронавірусу – нардеп

Читать на русском
Веніславський заявив, що ця виплата - своєрідний стимул вакцинуватися тим українцям, які ніяк це не зроблять
Федір ВеніславськийУкраїна 30

** Обіцяна президентом Володимиром Зеленським тисяча гривень для тих українців, які підуть і вакцинуються від коронавірусу, служить стимулом зробити щеплення і тим самим уникнути введення в країні локдауну.**

Про це заявив народний депутат від «Слуги народу» Федір Веніславський в ефірі телеканалу «Україна 24».

Зеленський пообіцяв по тисячі гривень вакцинованим від COVID-19: реакція соцмережТисячу гривень вакцинованим від ковіду пообіцяв Володимир Зеленський. Реакція соцмереж – у добірці.

«Головне, що тут не можна ставити питання про те, що ця 1000 грн - це плата за вакцинацію. Це певний бонус тим людям, які піклуються про своє здоров'я. Людям, які вакцинацією зменшують напругу на медичну систему. Люди, завдяки яким економіка в країні не втратить рівень свого доходу, який вона могла б втратити в разі локдауна. І це підтримка тих сфер, які є більш вразливими, з точки зору введення цих карантинних заходів. Це сфера перевезень транспортом, сфера послуг і сфера культури. У цьому випадку абсолютно логічно, що президент виступив з такою ініціативою. Люди все одно отримують цю 1000 грн, а потім знайдуть, куди її витратити» - заявив він.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що для українців, які вакцинувалися від коронавірусу двома дозами, введуть заохочення. З 19 грудня вони зможуть отримати тисячу гривень - через додаток «Дія». Для пенсіонерів обіцяють альтернативну можливість отримати гроші за відсутності смартфона.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: