Карантин в Україні: у столиці учні повертаються до звичайного навчання

Читать на русском
У Києві школярі та студенти повернуться до очного навчання вже з наступного понеділка, 22 листопада.
фото: Depo.Київ - Depo.ua

У Києві з наступної доби, 22 листопада, відновиться очне навчання у закладах освіти, а також у мистецьких школах і закладах фізичної культури та спорту.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація у Telegram.

Зазначається, що відповідне рішення про відновлення офлайн-навчання ухвалила Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

У МОЗ розкритикували «дистанційку» в школах «червоної» зониУ МОЗ розкритикували дистанційне навчання у школах, які відповідають вимогам карантину. Про це заявив сьогодні головний санітарний лікар Ігор Кузін під час брифінгу.

Рішення про відновлення очної роботи прийняте міськими чиновниками з огляду на стійку динаміку зниження рівня госпіталізації хворих на коронавірус та зниження відсотка завантаженості ліжок із киснем у лікарнях.

«З понеділка, 22 листопада, відновлять освітній процес у приміщеннях закладів освіти всіх типів та форм власності: спеціалізованої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти, а також закладів фізичної культури та спорту, мистецьких шкіл і закладів мистецької освіти. Відновити очне навчання заклади можуть за умови дотримання протиепідемічних вимог, що встановлені урядом для червоної зони», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що з 1 листопада, Київ перебуває у «червоній» зоні карантину.

Також нагадаємо, що станом на 18 листопада у «червоній» зоні карантину перебувають 17 областей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: