У МОЗ розкритикували «дистанційку» в школах «червоної» зони

Читать на русском
У МОЗ розкритикували дистанційне навчання у школах, які відповідають вимогам карантину. Про це заявив сьогодні головний санітарний лікар Ігор Кузін під час брифінгу.

У МОЗ розкритикували дистанційне навчання у школах, які відповідають вимогам карантину.

Про це заявив сьогодні головний санітарний лікар Ігор Кузін під час брифінгу.

За його словами, рішення обласної влади не мають порушувати ухвалу Кабміну про карантин.

Дистанційне навчання: все про права та обов'язки учнів і вчителівВсе про права та обов’язки учнів, батьків та вчителів під час дистанційного навчання, читайте в матеріалі Слово і діло.

Як пояснив Кузін, урядова постанова №1236 передбачає, що у «червоній» зоні дозволяється робота шкіл за умови вакцинації 100% педагогів та персоналу закладу.

«Рішення регіональних комісій ТЕБ та НС не повинні суперечити постанові №1236... На моє переконання, в областях має тривати навчальний процес. Поки що ми маємо виконувати рішення, ухвалене місцевою владою, але ми сподіваємося, що дуже швидко зможемо надати роз'яснення та опрацювати з КМДА зазначене питання», - сказав головний санлікар.

Зараз дистанційне навчання 1-11 класів запровадили в:

  • Києві,
  • Херсоні,
  • Львові, – Сумській області.

Проте, згідно з постановою Кабміну, початкова школа та дитсадки можуть працювати у «червоній» зоні, попри рівень вакцинації у закладі.

Раніше повідомлялося, що в Україні рекомендують перевести на дистанційне навчання вищі навчальні заклади професійної та післядипломної освіти всіх форм власності.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: