В Одесі запобігли замовному вбивству бізнесмена

Читать на русском

В Одесі правоохоронці запобігли замовному вбивству бізнесмена. Його діяльність пов'язана з торгівлею водними біоресурсами.
Нацполіція

В Одесі правоохоронці запобігли замовному вбивству бізнесмена. Його діяльність пов'язана з торгівлею водними біоресурсами.

Про це інформує Нацполіція у суботу, 20 листопада.

Бізнесмена за 100 тисяч гривень намагався «прибрати» конкурент. Він звернувся до так званого кримінального «авторитету», який відбуває термін у колонії за викрадення людини, вимагання та розбійні напади. Той, використовуючи свої зв'язки на волі, підібрав кілера та посередника, який безпосередньо мав займатися організацією злочину. Обидва неодноразово були засуджені за тяжкі злочини.

В Одесі правоохоронці попередили замовне вбивство підприємцяПоліція Одещини

Реалізації плану завадили працівники управління міграційної поліції на Одещині. Вони встановили, де, коли й як зловмисники планували вбивство бізнесмена, і попередили його.

Щойно виконавець приїхав до потерпілого на ринок, де той працював, його затримали. У ході спецоперації одночасно було затримано й інших осіб, причетних до правопорушення.

У будинках, тюремній камері та транспортних засобах пройшли обшуки. Правоохоронці вилучили мобільні телефони, флеш-накопичувачі, чернетки, одяг та інші речові докази, а також зброю, гранату та наркотики.

Дію зловмисників кваліфікували як замах на вбивство, скоєне на замовлення та за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.15, п.п.11, 12 ч.2 ст.115 КК України).

За даними місцевого видання Думська, спецоперація відбулася в рибних лавах ринку Привоз, де ймовірний замовник займається торгівлею раками. Його затримали разом із кілером.

Раніше повідомлялося про те, що на міністра Романа Лещенка готували замах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: