На Кіровоградщині чоловік відкрив вогонь по машині за обгін

Читать на русском
На Кіровоградщині поліцейські затримали чоловіка, який обстріляв мешканця Дніпропетровської області. Справу розслідують як замах на вбивство.
фото НПУ

На Кіровоградщині поліцейські затримали чоловіка, який обстріляв мешканця Дніпропетровської області. Справу розслідують як замах на вбивство.

Про це повідомляє Наполіція.

Конфлікт через маски в метро: у Харкові колишній правоохоронець стріляв у студентівСтрілянина у харківському метро. Колишній співробітник податкової міліції почав робити зауваження групі студентів через неправильне носіння масок, а пізніше дістав зброю та вистрілив в одного з них.

Інцидент стався 19 листопада близько 23 години на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка на ділянці.

Водій Мercedes наздогнав легковик Toyota, який рухався в попутному напрямку, і спробував його обігнати. У цей час 29-річний водій Toyota не надав дорогу Mercedes-Benz.

«Водій Мercedes виїхав на зустрічну смугу, порівнявся з Toyota і зробив три постріли у бік транспортного засобу. Кулі потрапили у скло автомобіля та двері. Внаслідок стрілянини ніхто з громадян не постраждав. Від'їхавши на певну відстань від місця події, водій Toyota зателефонував до поліції», - йдеться у повідомленні.

Порушника зупинили. Ним виявився 65-річний мешканець Новоархангельська.

Під час огляду ділянки дороги поліцейські виявили магазин до пістолета, споряджений патронами калібру 9 мм у кількості 8 штук та пістолет іноземного виробництва. Зброю вилучили.

Чоловік затримано у порядку статті 208 КПК. За фактом події розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 та ч. 2 ст. 115 ККУ(Замах на вбивство). Йому загрожує від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, цього тижня запобігли замаху на міністра Романа Лещенка. Двоє підозрюваних заарештовано.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: