Зеленський затвердив санкції проти співробітників спецслужб РФ

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО – підписав указ про впровадження санкцій проти 28 осіб, у тому числі 23 громадян Росії.
Володимир Зеленськийскріншот з відео

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО – підписав указ про запровадження санкцій проти 28 осіб, у тому числі 23 громадян Росії.

Указ №584/2021 від 18 листопада опубліковано на сайті Глави держави.

Засідання РНБО: які рішення ухвалювали і як вони реалізуютьсяПроти кого і коли вирішила ввести санкції Рада нацбезпеки і оборони, і як реалізуються рішення.

«Запровадити рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 серпня 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», - йдеться в тексті.

Рада національної безпеки та оборони України 20 серпня ухвалила рішення про введення санкцій проти, за даними СБУ, «28 співробітників розвідувальних та спеціальних служб РФ». Прізвища цих 28 осіб наведено на додаток до указу президента Зеленського.

Нагадаємо, на засіданні РНБО 10 листопада Рада національної безпеки та оборони затвердила санкції проти осіб, пов'язаних із відкриттям так званого представництва Нікарагуа в окупованому Криму.

Раніше РНБО ввела санкції проти 237 осіб, які причетні до проведення «виборів» до російської Держдуми в анексованому Криму та на окупованій частині Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: