Зеленський обговорив міграційну кризу з головою Єврокомісії

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський під час телефонної розмови з головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн обговорив міграційну кризу в Євросоюзі.
24 канал

Президент Володимир Зеленський під час телефонної розмови з головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн обговорив міграційну кризу в Євросоюзі.

Про це йдеться у повідомленні голови Єврокомісії у Twitter.

Гібридна міграція: три сценарії завершення кризи на польсько-білоруському кордоніНовий виток міграційної кризи в ЄС на кордоні із Білоруссю був спровокований як черговий акт гібридного впливу з Кремля. Найбільш вірогідні сценарії закінчення кризи – проаналізував політолог Олександр Радчук.

«Підтвердила президенту Володимиру Зеленському нашу повну підтримку та допомогу Україні, її суверенітету та територіальній цілісності. Розділили оцінку того, що ситуація на білорусько-польському кордоні є гібридною атакою», – написала вона.

При цьому фон дер Ляйєн додала, що ЄС та Україна продовжать співпрацю в галузі енергетики, а саме постачання та зберігання газу, відновлювані джерела енергії, ефективність.

Нагадаємо, у вівторок, 16 листопада, стало відомо про те, що мігранти залишають прикордонний перехід «Брузги» між Польщею та Білоруссю – під контролем представників білоруських спецслужб вони рушили у бік старого табору.

Раніше повідомлялося про те, що у вівторок, 16 листопада, при чергових спробах штурмувати кордон Польщі мігранти закидали польських військових камінням та ціпками. Один офіцер зазнав поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: