Британія пообіцяла і надалі надавати Україні всебічну підтримку

Читать на русском
Сторони домовилися, що вже наступного тижня почнеться реалізація угоди, яка дозволить Україні відновити свій військово-морський флот
Резніков та ВоллесМіноборони України

Великобританія буде і далі надавати Україні всебічну підтримку перед обличчям російської агресії і в умовах використання Росією технологій гібридної війни.

Про це заявив міністр оборони Великобританії Бен Воллес на зустрічі з міністром оборони України Олексієм Рєзніковим 16 листопада, повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Сторони погодилися з тим, що Росія продовжує використовувати технології гібридної війни на всіх напрямках - як проти України, так і проти ЄС і НАТО - і підтвердили необхідність подальшого військового співробітництва Києва і Лондона, як двох стратегічних партнерів у сфері безпеки та оборони.

Гра в маніпуляції: що відбувається на українсько-російському кордоніЩо відбувається на кордоні з Росією, чому країна почала стягувати війська та які наслідки можуть бути, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Також сторони домовилися, що вже наступного тижня почнеться реалізація угоди, яка дозволить Україні відновити свій військово-морський флот за допомогою Британії.

На завершення зустрічі Воллес заявив, що Великобританія продовжить надавати всебічну підтримку Україні у сфері розвитку демократії, проведенні реформ і розвитку здібностей Збройних сил, а також реалізації євроатлантичної інтеграції України.

Нагадаємо, у разі необхідності близько 600 британських військовослужбовців можуть перекинути в Україну через побоювання вторгнення Росії.

Крім допомоги Україні, Британія також допоможе зміцнити польський кордон, щоб прямують Білоруссю мігранти не могли її прорвати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: