Україна не дасть Росії знищити нормандський формат – Кулеба

Читать на русском
Кулеба додав, що Україна продовжить докладати зусиль до організації саміту лідерів нормандської четвірки
Дмитро КулебаСвобода слова

Україна не дозволить Росії зруйнувати нормандський переговорний формат чужими руками - Франції, або Німеччини. Міністерство закордонних справ України продовжує наполягати на проведенні саміту нормандського формату найближчим часом.

Про це заявив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі програми «Свобода слова».

«Ми не дамо Росії зруйнувати нормандський формат чужими руками. Ми будемо наполягати на проведенні міністерського засідання за участю міністра Лаврова» - заявив він.

Очевидне та ймовірне: що заважає Путіну напасти на Україну прямо заразВ американському Білому домі побоюються російських військових переміщень біля кордонів з нашою країною.

Кулеба додав, що Україна продовжить докладати зусиль до організації саміту лідерів нормандської четвірки. На його думку, Росії потрібно не давати перепочинку, не дозволяти їй демонструвати агресію і примушувати сідати за стіл переговорів.

Нагадаємо, раніше президент Росії Володимир Путін заявив, що не чув наполегливих пропозицій щодо проведення саміту нормандської четвірки. Також він спростував інформацію про підготовку наступу на територію України.

При цьому Путін заявив, що Росія ніколи не визнає себе стороною конфлікту на Донбасі. Свою заяву він аргументував тим, що в Мінських угодах такої інформації-де не міститься.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: