Британія готова перекинути спецназ через можливе вторгнення РФ – ЗМІ

Читать на русском
Майже 600 британських військовослужбовців можуть перекинути до України через побоювання вторгнення Росії.
Reuters

Майже 600 британських військовослужбовців можуть перекинути до України через побоювання вторгнення Росії.

Про це повідомляє британське видання Mirror.

Відомо, що британський спецназ попередили про можливу відправку до України протягом декількох годин. Підготовка почалася після того, як британське розвідка МІ-6 повідомила уряду про очевидну та реальну небезпеку для України та країн Заходу. Вони мають відео, де видно, що Росія скупчує свою техніку біля українського кордону.

Очевидне та ймовірне: що заважає Путіну напасти на Україну прямо заразВ американському Білому домі побоюються російських військових переміщень біля кордонів з нашою країною.

Наразі у Британії створюють групу військових, до складу яких ввійдуть спецназ, представники розвідувального полку, медиків, інженерів і зв'язківців.

«Їх оснащення упаковано, і вони готові летіти до України і або приземлитися, або десантуватися з парашутом. Вони підготувалися до обох випадків», – зазначають у виданні.

Нагадаємо, у другій половині 2021 року російські війська провели комплекс командно-штабних навчань біля кордону України. Після їхнього завершення до місць постійної дислокації повернувся лише особовий склад. Бойова та інша військова техніка, такі як танки, бойові машини та ракетні системи «Іскандер», залишилися біля кордону України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: