Пожежа в будинку для літніх людей у Дніпрі: з'явилися нові подробиці

Читать на русском
У будинку для літніх людей у Дніпрі на момент пожежі проживали 30 осіб. Понад 20 були лежачі. Нині решту мешканців перевозять до іншого будинку.
t.me/denisovaombudsman

У будинку для літніх людей у ​​Дніпрі «Тепло любих» на момент пожежі проживали 30 осіб. Понад 20 були лежачі. Нині решту мешканців перевозять до іншого будинку.

Про це повідомила омбудсмен Людмила Денісова у Telegram у вівторок, 16 листопада.

Третьякова не подала законопроєкт щодо контролю над будинками для літніх людейНардеп Галина Третьякова провалила обіцянку подати до Верховної ради законопроєкт про контроль над будинками для людей похилого віку.

«У будинку проживали 30 осіб віком від 75 до 89 років, з яких 23 лежачі хворі. Як було встановлено працівником Секретаріату Уповноваженого, на другому поверсі будівлі, де були лежачі хворі, сталося замикання електричної проводки», - зазначила Денісова.

Постраждалим було надано необхідну медичну допомогу, госпіталізації вони не потребують. На даний момент їх перевозять до іншої будівлі цього ж закладу у Дніпрі.

При цьому Денісова додала, що, як правило, 90% приватних будинків для людей похилого віку порушують правила пожежної безпеки.

Нагадаємо, внаслідок пожежі в будинку для літніх людей у ​​Дніпрі загинули п'ять жінок.

На початку 2021 року сталася пожежа у приватному будинку для літніх людей у ​​Харкові. Тоді загинули 16 людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: