Росія передала країнам-партнерам пропозиції щодо зустрічі в Нормандському форматі – Лавров

Читать на русском
Лавров стверджує, що Росія вже передала пропозиції щодо Нормандського формату, але не отримала ніякої реакції у відповідь
Сергій ЛавровМИД России

Росія вже передала країнам-партнерам свої пропозиції щодо [зустрічі в Нормандському форматі і тепер чекає від них відповіді.

Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров в ефірі одного з російських телеканалів, повідомляє ТАСС.

Місія нездійсненна: чому Зеленський не зміг домогтися миру на ДонбасіУкраїнський президент Володимир Зеленський втрачає свій рейтинг, однією з причин цього є неможливість досягнення миру на Донбасі.

«Ми сенс бачимо не в якомусь заході, а в його змістовному наповненні. Наші пропозиції про те, як можна було б змістовно підготувати контакт в Нормандському форматі - Не важливо, на якому рівні - ми передали нашим колегам, очікуємо від них реакції» - зазначив він, додавши, що поки Росія не отримала ніякої реакції у відповідь.

Нагадаємо, лідери країн нормандського формату в черговий раз не змогли узгодити проведення Нормандського саміту. Таким чином, домовленості 2019 року знову залишаються не виконаними.

Додамо, 11 жовтня канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон обговорили з президентом Росії Володимиром Путіним питання Нормандського формату. Переговори проходили в телефонному режимі. При цьому Путін активно скаржився на Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: