Росія постачатиме винищувачі та іншу зброю до Білорусі

Читать на русском
Російська Федерація постачатиме до Білорусі винищувачі, вертольоти, засоби протиповітряної оборони та іншу зброю. Відповідні контракти були підписані в цьому році.
defence-ua.com

Російська Федерація постачатиме до Білорусі винищувачі, вертольоти, засоби протиповітряної оборони та іншу зброю. Відповідні контракти були підписані в цьому році.

Як заявив директор Федеральної служби з військово-технічного співробітництва Росії Дмитро Шугаєв, передає «РИА Новости»

Він розповів, що контракти на постачання зброї були підписані в цьому році. А поставки будуть здійснюватися в терміни, позначені зобов'язаннями.

РФ та Білорусь затвердили спільну Військову доктрину: чи загрожує така угода УкраїніРосія та Білорусь затвердили спільну Військову доктрину. Які загрози може нести така угода для України, читайте у матеріалі «Слово і діло».

«У поточному році з Білоруссю були підписані контракти на поставку авіаційної техніки, в тому числі винищувачів і вертольотів, а також засобів ППО та іншої продукції військового призначення», – розповів Шугаєв.

Нагадаємо, Лукашенко попросив у Володимира Путіна надати йому кілька дивізіонів оперативно-тактичних ракетних комплексів «Іскандер» та припустив, що на території країни можуть розпочатися військові дії.

Раніше також повідомляли, що Росія і Білорусь домовляються про створення єдиної символіки Союзної держави, однак про спільну валюту поки не йдеться.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: