Бельгія заборонила в'їзд туристам з України

Читать на русском
Бельгія виключила Україну з переліку держав, мешканцям яких дозволено в'їзд навіть за наявності COVID-вакцинації.
Фото - tpg.ua

Бельгія виключила Україну з переліку держав, мешканцям яких дозволено в'їзд без навіть за наявності сертифіката про вакцинацію.

Про це свідчать дані прикордонної служби і центру інформування про пандемію.

Медичний туризм: Туреччина пом’якшить візові вимогиВлада Туреччини вирішила спростити отримання віз для людей, які планують отримати медичні послуги в країні.

України більше немає в переліку держав, громадянам яких дозволено в'їзд у країну, незважаючи на пандемічні обмеження. Водночас Федеральна служба Бельгії не уточнює, коли і чому Україна була видалена з цього переліку.

Крім того, урядовий портал, присвячений пандемії, також прибрав Україну з переліку держав, для яких ЄС робить винятки за пандемічними обмеженнями, а також перемістив Україну в червону зону.

Тепер в'їзд у Бельгію з України дозволено лише за наявності «поважної причини», як для таких, хто працює, навчається в Бельгії, їде на лікування, для об'єднання сім'ї тощо.

Нагадаємо, раніше Україну виключили із «зеленого» списку ЄС. Тоді як кожна країна - член ЄС може сама ухвалити рішення, чи скасувати тимчасові обмеження.

Україна в список була включена 15 липня. Список переглядають кожні два тижні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: