У передмісті Одеси невідомі напали на депутата та його дружину

Читать на русском
Поблизу Одеси невідомі напали на депутата однієї з об’єднаних територіальних громад Херсонської області та його дружину.
od.npu.gov.ua

Поблизу Одеси невідомі напали на депутата однієї з об’єднаних територіальних громад Херсонської області та його дружину.

Про це повідомили в одеському управлінні Національної поліції.

Розповідають, що уу передмісті Одеси невідомі зупинили автомобіль депутата, напали на нього та жінку. Чоловіка у важкому стані доставили до лікарні.

Правоохоронці відкрили справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Щербань, Ющенко, Кернес: найвідоміші замахи на українських політиківНайвідоміші замахи на українських політиків – від Павла Лазаренка до Сергія Шефіра – на інфографіці.

Наразі намагаються встановити та затримати причетних до злочину.

Нагадаємо, суд взяв під варту на два місяці обох підозрюваних в організації нападу на будинок заступника голови офісу президента України Ігоря Жовкви.

Раніше повідомлялося про те, що в будинок Ігоря Жовкви кинули «коктейль Молотова». Палія затримали. Ним виявився 25-річний чоловік без постійного місця роботи та проживання родом з Черкаської області. За таку «роботу» йому обіцяли 4 тисячі доларів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: