Напад на будинок заступника голови ОПУ: підозрюваних взяли під варту

Читать на русском
Відзначається, що підозрювані, 20-річний і 25-річний громадяни України, раніше не потрапляли в поле зору правоохоронних органів
Ігор ЖовкваОфіс президента України

Суд взяв під варту на два місяці обох підозрюваних в організації нападу на будинок заступника голови офісу президента України Ігоря Жовкви.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

«Одночасно суд визначив для підозрюваних альтернативу у вигляді застави в сумі понад 680 тисяч гривень для кожного» - сказано в повідомленні прокуратури.

Щербань, Ющенко, Кернес: найвідоміші замахи на українських політиківНайвідоміші замахи на українських політиків – від Павла Лазаренка до Сергія Шефіра – на інфографіці.

Відзначається, що підозрювані, 20-річний і 25-річний громадяни України, раніше не потрапляли в поле зору правоохоронних органів і ні в чому негожому помічені не були. Наразі поліція встановлює обставини кримінального правопорушення та осіб, які можуть бути до нього причетні.

Раніше повідомлялося про те, що в будинок Ігоря Жовкви кинули «коктейль Молотова». Палія затримали. Ним виявився 25-річний чоловік без постійного місця роботи та проживання родом з Черкаської області. За таку «роботу» йому обіцяли 4 тисячі доларів.

Також в Офісі президента України відреагували на інцидент, який стався вночі в будинку заступника голови ОПУ Ігоря Жовкви.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: