На будівництві Подільського мосту в Києві намагалися розікрасти 3 млрд гривень

Читать на русском
На будівництві Подільсько-Воскресенського мосту в Києві намагалися розікрасти 3 млрд гривень.
Фото з відкритих джерел

На будівництві Подільсько-Воскресенського мосту в Києві намагалися розікрасти 3 млрд гривень.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

СБУ припинила незаконну діяльність з привласнення грошей, виділених на будівництво моста. За попередньою інформацією, фігуранти справи намагались вкрасти близько 3 млрд гривень. Схема полягала в штучному завищенні вартості робіт, а також у підготовці актів на роботи, які фактично не виконувалися.

Як змінювалася вартість будівництва Подільсько-Воскресенського мосту в КиєвіЯк змінювалася вартість Подільсько-Воскресенського мосту в Києві, будівництво якого зараз оцінюють майже в 20 млрд грн, – на інфографіці.

В СБУ зазначають, що провели обшуки в підпільному офісі та виявили підроблену бухгалтерську документацію. Наразі відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, прокуратура оголосила підозру в розкраданні 150 мільйонів гривень на будівництві Подільського мосту керівництву комунального підприємства, генпідряднику та підрядникам.

Раніше повідомлялося про те, що столичний Дарницький міст включать до програми «Велике будівництво» в 2021 році і його добудує «Укравтодор». Відповідний меморандум підписало державне агентство автомобільних доріг із «Укрзалізницею».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: