Кличко запевняє, що будівництво Подільсько-Воскресенського мосту вийшло на фінальну стадію

Читать на русском
Будівництво Подільсько-Воскресенського мосту вийшло на фінальну стадію. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.
Фото: kyivcity.gov.ua

Будівництво Подільсько-Воскресенського мосту вийшло на фінальну стадію.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

Він також показав відео, як будують мостовий перехід, що сполучатиме Поділ, Воскресенський масив та житловий масив Троєщина.

«На Подільсько-Воскресенському мостовому переході, попри складну епідеміологічну ситуацію, будівництво продовжується. Виконаний вже великий обсяг робіт. Ми вийшли на фінальну стадію. Наприкінці весни буде готовий заїзд на міст з Верхнього Валу», – розповів Кличко.

Шулявський міст у Києві: як змінювалася вартість ремонтуВартість ремонту Шулявського мосту зростала в кілька етапів. Остання цифра – 1 млрд 998 млн гривень.

Мер повідомив, що триває також монтаж бар’єрних огорож на об'єкті, будівництво тунелів метрополітену та дорожнє покриття на території Русанівських садів. Арковий міст через річку Дніпро вже встановили в проектне положення.

«Роботи тривають і на Лівому березі, де облаштовують насип. Вони були затягнуті через блокування мешканцями Русанівських садів. Зараз ми пішли іншим шляхом – пісок доставляємо баржами, потім – тимчасовими понтонами до місця будівництва», – зауважив Кличко, додавши, що наразі відселення мешканців Русанівських садів майже завершено.

Кличко зазначив, що незважаючи на пандемію «ми повинні запустити в цьому році автомобільний рух Подільсько-Воскресенським мостовим переходом».

Які роботи сьогодні тривають на Подільсько-Воскресенському мостуВіталій Кличко

Нагадаємо, у Києві до кінця травня ремонтуватимуть Індустріальний міст.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: