Підрядника Подільського моста в Києві спіймали на несплаті податків

Читать на русском
Управління Державної фіскальної служби в Києві спільно з прокуратурою викрило підрядника Подільського моста в Києві на несплаті 9 млн грн податків.

Управління Державної фіскальної служби в Києві спільно з прокуратурою викрило підрядника Подільського моста в Києві на несплаті 9 млн грн податків.

Про це повідомляється в Facebook ДФС.

Слідством встановлено, що службові особи підприємства сформували фіктивний податковий кредит по ПДВ, ніж мінімізували сплату 9 млн грн до держбюджету.

Відзначається, що в рамках кримінальної справи отримано копії фінансово-господарських документів підприємства і пов'язаних із ним комерційних структур, отриманий доступ до їхніх банківських рахунків, допитані посадовці і здійснюються заходи щодо встановлення транспортних засобів, які використовувалися при виконанні будівельних робіт.

«Останнім часом Державна фіскальна служба приділяє багато уваги протидії податковим правопорушенням при здійсненні робіт з оновлення та будівництва інфраструктури за рахунок держави. Державні кошти повинні використовуватися максимально ефективно і за цільовим призначенням, а ДФС буде протидіяти можливим махінаціям у сфері використання публічних фінансів», - зазначив глава служби Вадим Мельник.

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, «Укравтодор» добудує Дарницький міст в Києві.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: