Генсек Ради Європи відвідала адмінкордон із Кримом

Читать на русском
Генсек Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич під час візиту до України відвідала адміністративний кордон із анексованим Кримом.

Генсек Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич під час візиту до України відвідала адміністративний кордон із анексованим Кримом.

Про це сьогодні повідомила перший заступник міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

«Була рада супроводжувати Марію Пейчинович-Буріч, генерального секретаря Ради Європи, під час поїздки на адміністративний кордон із тимчасово окупованим Кримом», – написала Джапарова у Twitter.

Анексія на марші: що сказав Лукашенко про Крим і чому це погано для УкраїниОлександр Лукашенко та Володимир Путін майже домовилися про створення союзної держави, що створює складнощі для України.

Заступник міністра висловила сподівання, що інформація, отримана генсеком під час поїздки, буде важливою для оцінки ситуації з правами людини у Криму.

«Сподіваюся, що поїздка сприятиме підготовці майбутнього звіту генсекретаря щодо ситуації з правами людини у Криму. Україна готова співпрацювати із РЄ для захисту прав людини у Криму», – додала Джапарова.

Раніше повідомлялося про те, що президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо застосування персональних економічних санкцій щодо громадян, причетних до організації та проведення «виборів» в анексованому Криму.

Також нагадаємо, США засудили винесення Росією нового вироку кримським татарам.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: