Ситуація на Донбасі: 9 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
У районі Мар'їнки бойовики двічі відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру. А в напрямку Попасної окупанти цілилися з автоматичних верстатових гранатометів.

Минулої доби, 4 листопада, бойовики 9 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

У пресслужбі штабу ООС повідомляють про те, що бойовики також чотири рази застосовували озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

У районі Мар'їнки бойовики двічі відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру. А в напрямку Попасної окупанти цілилися із автоматичних верстатових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Також по позиціям українських воїнів у напрямку Зайцевого ворожі війська вели вогонь двічі, застосовуючи гранатомети різних систем, міномети 120 калібру та артилерію калібру 152 мм.

Політ «Байрактара»: бойовикам показали війну XXI століттяЗнищення українським безпілотником російської гаубиці змінює характер війни в окремих районах Донецької області.

У районі населеного пункту Майорськ окупанти здійснили два обстріли із гранатометів різних систем та мінометів 82-го калібру.

У районі Новотошківського російські найманці двічі вели вогонь, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

Втрат у лавах ООС минулої доби немає. На обстріли окупантів наші війська відкривали вогонь у відповідь із озброєння, котре не заборонене Мінськом.

Раніше в Генштабі заявили про те, що ЗСУ не мають наміру зупинятися на використанні Bayraktar на Донбасі.

Також нагадаємо, ОБСЄ зафіксувала танки окупантів на Донеччині.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: