Politico показало, де РФ зосереджує війська та техніку на кордоні з Україною

Читать на русском

Армія Росії на кордоні з Україною Politico повідомляє про те, що РФ зосереджує війська та техніку, як доказ - опублікували супутникові знімки.
На знімку бронетанкові частини.Politico

Видання Politico опублікувало супутникові фотографії, зроблені 1 листопада, що підтверджують повідомлення про те, що Росія знову стягує війська та військову техніку до кордону з Україною.

На фото видно скупчення бронетанкових частин, танків та самохідної артилерії разом із наземними військами в районі російського міста Єльня недалеко від кордону з Білоруссю.

Крім того, біля Брянська і Курська, недалеко від північного кордону України, була переміщена техніка 4-ї танкової дивізії Росії. Підрозділи оснащені основними бойовими танками Т-80У та самохідною артилерійською установкою.

Армія Росії на кордоні з Україною Politico повідомляє про те, що РФ зосереджує війська та техніку, як доказ - опублікували супутникові знімки.
На знімку військові намети.Politico

Підрозділи розпочали рух наприкінці вересня з інших районів Росії, де вони зазвичай базуються.

Нагадаємо, вперше про нарощування російських військ повідомила The Washington Post. ЗМІ писало, що Росія знову, як і навесні, демонстративно нарощує військову техніку.

У Міноборони України не підтвердили цю інформацію.

Раніше у Путіна заявили, що можливий вступ України до НАТО стане для Росії найгіршим сценарієм розвитку подій. Тому Москва вживе активних заходів для протидії членству України в НАТО і забезпечення власної безпеки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: