Мінкультури внесло до «чорного» списку ще понад 30 російських акторів

Читать на русском
У середу, 3 листопада, Міністерство культури та інформаційної політики за поданням СБУ розширило список осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.

У середу, 3 листопада, Міністерство культури та інформаційної політики за поданням СБУ розширило список осіб, які становлять загрозу національній безпеці України - до нього потрапили ще 32 російських актори.

Про це повідомляється на сайті відомства.

У «чорному» списку тепер наступні актори: Павло Богомолов, Ілля Власов, Михайло Разинкін, Анастасія Бакланова, Роман Гусєв, Костянтин Гапонов, В'ячеслав Земляний, Максим Шпаковський, Андрій Фомін, Ілля Домбровський, Юрій Котов, Людмила Яковлєва, Ігор Лучихін,, Катерина Федченко, Катерина Насонова, Андрій Пензін, Володимир Міллер, Олександр Романов, Усейн Дегерменджі, Олександр Классен, Андрій Скабар, Сергій Воробйов, Валентин Томусяк, Олександр Загляєв, Роман Никифоров, Дмитро Чудін, Олександр Лапшов, Олександр Марушев, Єгор Попов, Євген Кузьмін та Михайло Грищенко.

Чорний список Мінкульту: кому та за що забороняють в’їзд в УкраїнуЗ 2015 року Мінкульт веде чорний список осіб, яким заборонили в'їзд в Україну. Кому та за що можуть заборонити в'їзд, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Російські громадяни, які потрапили під заборону, залучені у фільмі «Сонцепек», знятому в Росії в 2021 році.

«Драми про події у Луганську у травні 2014 року», - так охарактеризували творці стрічки свій пропагандистський витвір.

Загалом у переліку Міністерства культури перебуває 258 осіб.

Нагадаємо, 21 жовтня Україна також розширила «чорний список» російських артистів, тоді до нього потрапило 14 діячів культури.

Також у Мінкультури роз'яснювали, чому російського співака Філіпа Кіркорова спочатку внесли, а згодом – виключили зі списку осіб, які загрожують нацбезпеці України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: