Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
2 листопада Верховна рада збереться на пленарне засідання. У першому читанні народні депутати продовжать розглядати поправки до держбюджету-2022.
Слово і діло

У вівторок, 2 листопада, Верховна рада збереться на пленарне засідання. У першому читанні народні депутати продовжать розглядати правки до держбюджету-2022.

Також на порядку денному внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження спільної роботи близьких осіб (№2203); внесення змін до деяких законів України щодо наведення статусу НАБУ (№ 5459-1) та щодо запобігання загрозам нацбезпеці (№ 5599).

Телеканал Рада. Прямий ефірТелеканал Рада

Крім того, сьогодні ВР збереться на позачергове засідання, яке ініціював президент Володимир Зеленський. Зокрема, розглянуть законопроект про спрощення набуття громадянства України іноземцями та особами без громадянства та посилення відповідальності за підробку COVID-документів.

Нагадаємо, у парламенту залишилося чотири пленарні тижні до кінця року.

Раніше ми писали, що цього тижня у пріоритеті буде завершення розгляду держбюджету-2022 у першому читанні – залишилися правки від ОПЗЖ та «Батьківщини». За законом у першому читанні схвалити документ мають до 20 жовтня.

Про що вчора говорили на Погоджувальній раді, розібралося «Слово і діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: