Рада за тиждень не встигла пройти всі поправки до бюджету-2022

Читать на русском
Рада завершила пленарний тиждень, так і не встигнувши розглянути всі поправки до проєкту держбюджету на 2022 рік.
Фото Слово і діло

Верховна рада завершила пленарний тиждень, так і не встигнувши розглянути всі поправки до проєкту державного бюджету на 2022 рік.

Спікер ВР Руслан Стефанчук закрив сьогоднішнє засідання, при цьому нардепи не вивчили всі запропоновані бюджетні поправки.

Проєкт бюджету-2022: скільки грошей передбачили на обіцянки ЗеленськогоВолодимир Зеленський часто дає масштабні обіцянки, реалізація яких вимагає мільярдів з держбюджету. Чи є гроші на його обіцянки в проєкті бюджету-2022.

Згідно з Регламентом, нардепи розглянули проєкт держбюджету у першому читанні не пізніше 20 жовтня. Голосування бюджету у другому читанні має завершитися не пізніше 20 листопада.

Нагадаємо, у середу, 20 жовтня, Верховна рада прийняла у першому читанні проект закону про державний бюджет України на 2022 рік. «За» проголосували 264 депутати. Після цього всі три дня парламентарії розглядали правки.

Наступний пленарний тиждень у Верховній раді відбудеться 2-5 листопада. Тільки тоді Рада зможе повернутися до бюджету. Це означає, що прийняття документу може затягнутися.

«Слово і діло» писало про те, як змінилися основні показники бюджету-2022 у порівнянні з 2021 роком.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: