Після навчань з Білоруссю у ЗСУ не фіксують повернення російських військ у місця дислокації

Читать на русском
Попри завершення російських навчань Захід-2021, українське командування не фіксує масового повернення російської армії на місця постійної дислокації.
Фото BBC

Попри завершення російських навчань «Захід-2021», українське командування не фіксує масового повернення російської армії на місця постійної дислокації.

Про це головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний повідомив в інтерв’ю Радіо Свобода.

Він зазначив, що близько тисячі військових продовжують виконувати завдання в Південному військовому окрузі Росії.

«Сьогодні ми не фіксуємо масового повернення в пункти постійної дислокації тих батальйонно-тактичних груп, які вийшли на підсилення. А їх було аж 19 на сьогодні, які з’явилися додатково насамперед під час проведення цих навчань і на території Республіки Білорусь, і на території Російської Федерації», – розповів Залужний.

Західний вітер: Росія та Білорусь почали масштабні військові навчанняДля України вони небезпечні тим, що можуть остаточно сформувати коаліцію між Росією та Білоруссю.

Зазначимо, що військові навчання Росії та Білорусі тривали з 9 по 16 вересня, у них взяли участь близько 200 тисяч військовослужбовців та інша техніка на кількох об’єктах у Росії та Білорусі.

Нагадаємо, колишній командувач Об'єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв раніше зазначав, що хоча російсько-білоруські військові навчання «Захід-2021» виглядають загрозливо, насправді ніякої загрози для України поки що немає. Та ситуація в будь-який момент може змінитися.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: