Довибори до Ради: поліція отримала повідомлення про можливі порушення

Читать на русском
Правоохоронці отримали півтора десятки повідомлень про можливі порушення на довиборах до Ради 21 жовтня.
facebook.com/khersonpolice.official

Правоохоронці отримали понад десять повідомлень про можливі порушення на позачергових виборах народних депутатів у Херсонській та Черкаській областях.

Як повідомляє пресслужба поліції Херсонщини у неділю, станом на 12:00 правоохоронці отримали 4 повідомлення про можливі порушення.

Вибори в Харкові: спостерігачі поскаржилися на недопуск на спецдільницяхУ громадській організації, спостерігачів якої не допустили, вже заявили про незаконність дій виборчих комітетів

Зокрема, перевіряється інформація про можливе порушення виборчого законодавства представником однієї з дільничних виборчих комісій.

«Також до журналу Єдиного обліку внесено інформацію про неналежне оформлення виборчої дільниці на території Каховської територіальної громади. А працівники Бериславського районного відділу поліції перевіряють інформацію про можливе порушення видачі виборчих бюлетенів. Аналогічне повідомлення надійшло і до територіального підрозділу поліції у смт Велика Лепетиха», - наголошують правоохоронці.

Водночас правоохоронці Черкаської області станом на 12:00 отримали понад 10 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства.

Усі звернення зареєстровані відповідно до вимог чинного законодавства. Також триває перевірка.

Нагадаємо, 31 жовтня у двох мажоритарних виборчих округах (№184 у Херсонській області та №197 у Черкаській області) проходять позачергові вибори до Ради.

Також сьогодні відбуваються вибори мера Харкова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: