Голосування у час карантину: у МОЗ розповіли, як безпечно взяти участь у виборах

Читать на русском
Через стрімке поширення коронавірусної хвороби, Міністерство охорони здоров’я нагадало про те, як безпечно взяти участь у голосуванні.
Фото з відкритих джерел

Через стрімке поширення коронавірусної хвороби, Міністерство охорони здоров’я нагадало про те, як безпечно взяти участь у голосуванні.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ України.

У відомстві нагадують про необхідність використання захисної маски та дотримання дистанції з іншими громадянами не менше 1 метра.

«Візьміть із собою особисту ручку та антисептик. Перед входом та після виходу із дільниці обробіть руки антисептичним засобом. Не йдіть у приміщення для голосування разом із дітьми», – зазначають у повідомленні.

Також наголошують, що нема потреби передавати паспорт в руки членам виборчої комісії. Ви можете самостійно перегортайте сторінки паспорту, щоб з ним ознайомились.

Хто претендує на посаду міського голови ХарковаВибори міського голови Харкова відбудуться 31 жовтня. Слово і діло пропонує подивитися, хто претендує на посаду мера Харкова.

«Із документів з собою треба брати лише паспорт громадянина України. Документів про щеплення або негативний тест на COVID-19 брати не потрібно. Вимагати у громадян показати наявність вказані документи під час голосування незаконно», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, у цю неділю, 31 жовтня, в Херсонській та Черкаській областях пройдуть проміжні вибори народних депутатів, а також вибори мера в Харкові.

Також повідомляли, що у Харкові на виборчих дільницях почнуть працювати пункти вакцинації. Отримати щеплення бажаючі зможуть з 9:00 до 18:00.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: