Американська розвідка не змогла визначити походження коронавірусу

Читать на русском
Розсекретили доповідь з висновками про походження коронавірусу. Американські розвідслужби так і не змогли визначити джерело COVID-19.
Pixabay

Розсекретили доповідь з висновками про походження коронавірусу. Американські розвідслужби так і не змогли визначити джерело COVID-19.

Про це йдеться у звіті американської розвідки.

Відомо, що спецслужби США не змогли прийти до однозначного висновку про походження коронавірусу. Вважають, що не COVID був створений як біологічна зброя. Більшість науковців дійшли висновку, що він не був генетично модифікований. Основними вважаються дві версії його походження.

Одні аналітики віддають перевагу природному походженню, інші – лабораторному, а деякі вважають гіпотези однаково ймовірними.

Динаміка інфікованих та померлих від COVID-19 у 2021 роціВ Україні зростає добова кількість нових випадків коронавірусу та рівень смертності від COVID-19.

«Не вистачає клінічних зразків або повного розуміння епідеміологічних даних щодо найраніших випадків COVID-19», – йдеться в повідомленні.

Незалежна комісія зазначила, що коронавірус ймовірно, виник і заразив людей випадково.

Нагадаємо, у США авторитетний медичний журнал Lancet прийняв рішення розпустити неурядову групу вчених, завданням який було дослідити походження коронавірусу. Видання зазначає, що рішення було прийнято через ймовірний конфлікт інтересів - в медичному журналі вирішили, що дослідники нібито можуть бути пов'язані з китайськими лабораторіями.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: