Радуцький порівняв зі злочином небажання вакцинуватися, носити маску і підробку сертифікатів

Читать на русском
Радуцький прирівнює заклики не носити маски, заклики не вакцинуватися, заклики купувати підроблені сертифікати, до скоєння злочину
Михайло РадуцькийВідкрите джерело

У поточній ситуації заклики не дотримуватися масочний режим, не вакцинуватися від коронавірусу, а також використання підроблених сертифікатів вакцинації можна прирівняти до кримінального злочину.

Про це заявив голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, народний депутат від «Слуги народу» Михайло Радуцький в кулуарах «свободи слова», повідомляє УНІАН.

Як в Україні карають за фальшиві COVID-сертифікати та хто має перевіряти справжність документаЩо загрожує за підробку сертифікатів вакцинації та хто має перевіряти справжність документа, читайте у матеріалі «Слово і діло».

«На жаль, відповідальності за те, що не закликають до вакцинації, у нас немає... Якби у нас працювало і деякі колеги не збили законопроєкт, який був, про лікарське самоврядування, коли б лікарі самі визначали, як повинен робити лікар... як в 21 столітті або так, як це відбувається у нас, як в 19-му столітті, то дійсно була б відповідальність. Я вважаю,що заклики не носити маски, заклики не вакцинуватися, заклики купувати підроблені сертифікати - це злочин» - розповів він.

Тим часом 29 жовтня в аеропорту Бориспіль у 11 осіб виявили COVID-сертифікати з ознаками підробки.

Раніше в Нацполіції розповіли, хто може перевіряти сертифікати вакцинації в українців. У нинішніх умовах дуже часто перевірятимуть сертифікати вакцинації від коронавірусної інфекції. А зробити це можуть багато служб - не тільки поліція.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: