МВС створить резерви спецназу на виборах 31 жовтня

Читать на русском
На виборах 31 жовтня будуть працювати 8500 правоохоронців. Для забезпечення правопорядку створять також резерви спецназу.
mvs.gov.ua

На виборах 31 жовтня будуть працювати 8500 правоохоронців. Для забезпечення правопорядку створять також резерви спецназу.

Про це повідомив заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич.

В Україні 31 жовтня пройдуть позачергові вибори мера Харкова та довибори до Верховної Ради на двох мажоритарних округах у Херсонській та Черкаській областях. На період голосування МВС посилить заходи безпеки.

Для охорони порядку на виборах буде залучено понад 8500 правоохоронців, з яких 5300 - працівники поліції, 1000 військовослужбовців Національної гвардії України, 1500 працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також курсантів системи ВНЗ системи МВС.

Місцеві вибори рік потому: як мери виконують свої обіцянки«Слово і діло» пропонує подивитися, як міські голови виконували свої обіцянки протягом першого року роботи.

Фацевич зазначив, що крім цього, будуть також створені додаткові резерви спецпризначенців для реагування на зміну в оперативній обстановці.

«Ми готові до оперативного реагування на порушення, пов’язані з виборами. Ситуаційні центри вже переведені в надзвичайний режим роботи, розгорнуто міжвідомчий штаб МВС України. Поліція цілодобово реєструє та реагує на всі повідомлення», – зазначив він.

Нагадаємо, 2 червня, Верховна рада на засіданні ухвалила чотири проєкти постанов щодо призначення позачергових виборів сільських та селищних голів в чотирьох областях на неділю 31 жовтня 2021 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: