На Донбасі бойовики мінують тилові райони – розвідка

Читать на русском
На Донбасі бойовики активізували мінування тилових районів біля лінії розмежування, що створює додаткову небезпеку для місцевих жителів.

На Донбасі бойовики активізували мінування тилових районів біля лінії розмежування, що створює додаткову небезпеку для місцевих жителів.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони в Facebook.

Окупаційні війська продовжують нарощувати інженерно-фортифікаційна обладнання передових позицій. Зокрема, відновлюють і обладнають нові позиції, в тому числі помилкові.

Вересень на Донбасі: скільки обстрілів зафіксували на місяцьСитуація на Донбасі загострилася. Протягом вересня зафіксували 227 обстрілів у зоні ООС, 6 загиблих.

«У той же час окупанти активізували інженерні роботи та мінування ділянок місцевості в тилових районах недалеко від лінії зіткнення», - йдеться в повідомленні.

Крім того, противник розширює межі районів для розміщення техніки і озброєнь, а також встановлює навколо них нові мінно-вибухові загородження з використанням заборонених міжнародними конвенціями мін.

«Зазначені дії російських окупаційних військ створюють додаткову небезпеку для цивільного населення, яке проживає на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося про те, що бойовики обстріляли українські позиції на Донбасі, був поранений боєць ВСУ.

Також нагадаємо, голова ОБСЄ закликала розблокувати місію на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: