Американські ВПС провели навчання зі знищення російського флоту – Forbes

Читать на русском
Удар бомбардувальників-ракетоносців США може швидко та ефективно знищити весь Чорноморський флот Росії. Так само йдуть справи й на Балтиці
B-1B LancerВідкрите джерело

Надзвукові стратегічні бомбардувальники-ракетоносці ВПС США B - 1B Lancer почали відпрацювання завдання ударів по кораблях Чорноморського і Балтійського флоту Росії. Як інструмент ураження кораблів можуть виступати протикорабельні ракети LRASM.

Про це повідомляє журнал Forbes.

Так, ще 19 жовтня два B-1B Lancer пройшли через міжнародний повітряний простір над Чорним морем у супроводі польських, румунських, канадських винищувачів і турецького літака-заправника KC-135. На перехоплення їм росіяни підняли групу винищувачів Су-30, які базуються в окупованому Криму.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

«B-1 не намагалися увійти в Російський повітряний простір. А у воєнний час в цьому і не було б необхідності. Велика дальність дії LRASM дозволить B - 1 стріляти по російських кораблях в будь-якій точці Чорного моря з повітряного простору НАТО» - зазначає журнал.

Таким чином, удар бомбардувальників-ракетоносців США може швидко та ефективно знищити весь Чорноморський флот Росії. Так само йдуть справи й на Балтиці - всього два B-1 можуть випустити по Балтійському флоту 48 ракет LRASM. Теоретично, цієї кількості ракет цілком достатньо, щоб знищити основний корабельний склад Балтійського флоту Росії.

Сопровождение самолетов ВВС США над Черным моремМинобороны России

Нагадаємо, раніше США в рамках підготовки до можливої повномасштабної війни з Росією почали перекидання і розосередження своїх бойових винищувачів F-22 і F-16 на авіабазах біля кордонів Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: