Україна провела протитанкові навчання біля Криму

Читать на русском
На одному з полігонів у Херсонській області неподалік адміністративного кордону з Кримом відбулися навчання артилерійських протитанкових резервів.
facebook.com/JointForcesCommandAFU

На одному з полігонів у Херсонській області неподалік адміністративного кордону з тимчасово окупованим Кримом відбулися навчання артилерійських протитанкових резервів з реагування на прорив живої сили і броньованої техніки умовного противника.

Про це в середу, 20 жовтня, повідомляє Командування об'єднаних сил ЗСУ.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

В ході навчань військові демонстрували практичні навички розгортання розрахунків і стрілянину по цілях, а також швидку зміну позицій.

«За легендою, в ході оборони підрозділом морської піхоти своїх позицій, умовний противник, дочекавшись підкріплення бронетехніки, перейшов в атаку. Для стримування наступу морським піхотинцям було надано в розпорядження протитанковий підрозділ», - йдеться в повідомленні.

Бійці здійснили вихід на рубіж відкриття вогню, облаштували позиції, зробили артилерійську розвідку і навели знаряддя по цілях, які були вказані корегувальником.

«Під час тренувань, бійці протитанкового підрозділу показали, що в разі різкої зміни ситуації вони будуть готові якісно виконати поставлене завдання», - підсумував командувач об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Нагадаємо, на початку місяця в Україні завершилися військові навчання Rapid Trident-2021.

Перед цим на Донбасі відбулися танкові і артилерійські навчання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: