Бойовики зранку стріляли біля Причепилівки, поранено військового

Читать на русском
Бойовики зранку обстріляли українських військових біля Причепилівки, поранений військовий. За минулу добу - зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню.
Слово і діло

За добу, 28 жовтня, на Донбасі було зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню. З початку доби, 29 жовтня, біля Причепилівки був поранений український військовий.

Поблизу Луганського окупанти двічі стріляли з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, у напрямку Кримського двічі - з мінометів калібру 82 мм, інформує штаб ООС.

Політ «Байрактара»: бойовикам показали війну XXI століттяЗнищення українським безпілотником російської гаубиці змінює характер війни в окремих районах Донецької області.

Також з мінометів калібру 82 мм російські найманці стріляли поблизу Красногорівки.

Біля Новозванівки противник застосував міномети калібру 120 мм.

У бік Троїцького ворожі війська вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі Зайцевого окупанти два рази стріляли, використовуючи ручні протитанкові та підствольні гранатомети, стрілецьку зброю.

У бік Катеринівки ворог залучив гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

Станом на 7 годину ранку, 29 жовтня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню біля Причепилівки. Окупанти здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів. Один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – середньої важкості.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: