З'явилися нові подробиці смертельної ДТП у Харкові

Читать на русском
За словами матері 16-річної дівчини, того вечора її дочка Єлизавета сиділа на передньому пасажирському сидінні Infifniti.

Пасажирка з автомобіля Infifniti, яка потрапила у ДТП у Харкові, розповіла, що за кермом автомобіля перебував Микола Харківський.

Про це повідомляє видання Newsroom.

За словами матері 16-річної дівчини, того вечора її дочка Єлизавета сиділа на передньому пасажирському сидінні Infifniti, ззаду були її друзі - Михайло та Валерій. За кермом був 16-річний харківський.

«Звичайно, за кермом був він. Ми навіть написали свідчення. Вона сиділа попереду на пасажирському сидінні поряд із ним», - розповіла Наталія Дусик, зазначивши, що її дочка не перебувала у стосунках із Миколою.

Оновлені правила дорожнього руху: що зміниться з 1 листопадаЯкі зміни до правил дорожнього руху запрацюють від 1 листопада, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

За словами жінки, люди думають, що аварію спровокував її хлопець, тому бажають їй смерті. При цьому ані сам Микола, ані його родина на контакт не виходили.

Зазначається, що дівчину перевели до обласної лікарні. У неї перелом ноги. Мати розповіла, що написала до міськради листа із проханням надати матеріальну допомогу на лікування.

Як пише Telegram-канал Харків 1654 року, дівчина скаржиться на погрози фізичної розправи через її свідчення проти Харківського. Громадська організація Hunters та представники Нацкорпусу забезпечили їй цілодобову охорону.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня у Харкові автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався у Chevrolet. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, трьох пасажирів Infiniti відвезли до лікарні.

Сьогодні 16-річного Миколу Харківського заарештували на 60 діб без права на внесення застави.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: