ДТП у Харкові: прокуратура наполягатиме на арешті водія

Читать на русском
У четвер, 28 жовтня, суд обере запобіжний захід 16-річному водію Infiniti, який став винуватцем смертельної ДТП у Харкові - прокуратура наполягатиме на його арешті.

У четвер, 28 жовтня, суд обере запобіжний захід 16-річному водію Infiniti, який став винуватцем смертельної ДТП у Харкові - прокуратура наполягатиме на його арешті.

Про це йшлося під час сьогоднішнього брифінгу поліції.

«Запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, на чому наполягатимуть і слідство, і прокуратура, - це питання суд вирішуватиме завтра», - сказав під час брифінгу начальник відділу слідчого управління поліції в Харківській області Олександр Умніков.

Часу початку судового засідання він не назвав. При цьому Умніков зазначив, що 16-річний водій перебуває під умовним терміном, у цей період він не мав права здійснювати жодних правопорушень.

«Однак, попри це, людина йде на грубе порушення, яке призвело до такої жахливої ​​аварії», - уточнив Умніков, додавши, що щодо молодої людини патрульною поліцією раніше було складено протокол про адміністративне правопорушення.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня у Харкові автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався у Chevrolet. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, трьох пасажирів Infiniti відвезли до лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) ККУ.

16-річного водія Infiniti затримали.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: