Смертельна ДТП у Харкові: водієві повідомили про підозру

Читать на русском
Наразі неповнолітнього затримано у порядку ст. 208 КПК України. Правоохоронці вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу.

16-річному водієві автомобіля Infiniti, який вчора здійснив смертельну дорожньо-транспортну пригоду в Харкові, повідомили про підозру.

Хлопця підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини, повідомляє Офіс генерального прокурора.

У разі доказу провини водієві Infiniti загрожує від трьох до восьми років за ґратами.

Наразі неповнолітнього затримано у порядку ст. 208 КПК України. Правоохоронці вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу.

Як встановило слідство, вчора ввечері на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської автомобіль Infiniti, рухаючись на червоний сигнал світлофора, на великій швидкості зіткнувся з Chevrolet Aveo. Внаслідок цього водій Chevrolet загинув, а троє пасажирів Infiniti потрапили до лікарні.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня у Харкові автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався у Chevrolet. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, трьох пасажирів Infiniti відвезли до лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) ККУ.

16-річного водія Infiniti затримали. Прокуратура наполягатиме на його арешті.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: