Біля Криму українські морпіхи провели навчання

Читать на русском
Поблизу адмінкордону з окупованим Кримом українські морпіхи провели навчання із залученням самохідних артилерійських установок.
JointForcesCommandAFU

Поблизу адмінкордону з окупованим Кримом українські морпіхи провели навчання із залученням самохідних артилерійських установок.

Про це повідомляє Командування об'єднаних сил ЗСУ.

За інформацією відомства, навчання відбувалися на одному з загальновійськових полігонів Херсонської області. Військові тренувалися відбивати наступ морського десанту умовного противника.

«Головною умовою задля успішного виконання бойового завдання була швидка зміна позицій. Це було обумовлено тим, що за наявною інформацією умовний противник має на озброєнні сучасні засоби розвідки та високоточне артилерійське озброєння», – йдеться в повідомленні.

Вказано, що батарея самохідних артилерійських установок здійснювала стрільби за координатами, що надавалися з безпілотних літальних апаратів.

Нагадаємо, Збройні Сили України успішно вперше застосували безпілотний літальний апарат Bayraktar виробництва Туреччини проти російських окупантів і незаконних збройних формувань проросійських бандитів на Донбасі.

Раніше група у складі 75 військовослужбовців ЗСУ в Туреччині пройшла підготовку з використання безпілотних авіаційних комплексів Bayraktar TB2.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: